• SL HOUSE
  • SL HOUSE
  • SL HOUSE
  • SL HOUSE
  • SL HOUSE
  • SL HOUSE
  • SL HOUSE

SL HOUSE

290 m2

Puertos del lago

2017

Heterogeneity and superposition of volumes. Spaces are determined as from a morphological complexity, where each space is organized according to a geometrical pattern. One of these attached volumes demarcates a large window where an important protagonist appears: the piano. The entrance hall is exposed through the fretwork of one of the buildings which is a two-storey one. Autonomous perspectives are created to generate spaces in the gallery and the garage. The ground floor has a social function. To the left and aligned with the garage, we can find the utility area. The top floor is connected with the ground floor by an organic staircase. On the top floor, the private spaces are created. All the different uses represent each function and determines as from the exterior what takes place in the several areas of the house.