MB Interior

471m2

Virazón

2019

The river as the protagonist of the spaces, forces to take it into account when projecting. This is how visuals are reserved for the main rooms of the house.

With dynamic lines, and contrasts, the house is implanted in the land responding in a particular way in each of its facades. The sector with the highest functional hierarchy – living room – has an exposed concrete structure as an envelope, while the service sector – kitchen, service bedroom and guest bedroom – is identified as wooden volumes, thus contrasting the large presence concrete and compact concrete with warm material. On the upper floor are the private uses that consist of four en suite bedrooms that enjoy the most privileged visuals. Towards the rear of the garden, the public space extends and an outside living room looks at the river as an annex to the pool and solarium area.

The composition of lines, morphologies and materials in contrast, generate spatial richness and challenge the senses.