fbpx
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE
  • JS HOUSE

JS HOUSE

440 m2

Terravista

2015

The implantation of the house has to do with the plot of land lines so as to make the most of the surface and sunlight, thus providing the pool area with movement and support.The inner space allows to experiment different sensations by the use of the double storey, raised or sunken floor areas and a glass bridge in the access, which generates in the user a clear idea of the circulation of the house, The lateral area includes the social uses: kitchen, family room and grill shed room, whereas the central volume allows the reception function: dining room, living room. The top floor is devoted to the private rooms. The volumes keep a movement and lockings, alternating materials, transparencies, textures and pergola, providing each area with personality. The pool and the solarium acquire organic forms and provide a movement which contrasts with the straight lines of the volumes.